top of page
Tökéletes házigazdáink egy kifinomult és nagyvonalú all-inclusive utazásra várják vendégeinket. Engedje meg nekünk, hogy tökéletes napot kurátorkodjunk Önnek.

Világlátott, kifinomult és sokat utazott, európai lendülettel rendelkező gasztronómiai és italszakértőink rengeteg tapasztalatot és művészetet egyesítenek a lenyűgöző étkezési élmények kialakításában.

Fedélzeti szolgáltatások

Azok számára, akik díjnyertes étkezési élményben szeretnének részesülni, az Anthology a világ leghíresebb séfjei által összeállított menüket és illusztris borászok által összeállított párosításokat kínál. Az Anthologyban való étkezés valóban egyedülálló élmény, amely lehetővé teszi a felfedezést és a gazdagodást, és nem része az inkluzív kulináris élményeknek. Kóstolómenü - 190 EUR személyenként. Borpárosítás - 75 EUR személyenként 

 

A Séf konyhája 12 vendég számára nyújt magával ragadó élményt. Kulináris szakértőink végigvezetik vendégeinket egy olyan utazáson, amelynek során új alapanyagokat, ízeket, textúrákat és kultúrákat fedeznek fel. A Chef's Kitchen főzőtanfolyam nem része az inkluzív kulináris élményeknek.

 

A finom borok és szeszes italok kedvelői, illetve azok számára, akik szeretnék feldobni az élményt vagy megünnepelni egy különleges alkalmat, a borok, szeszes italok és likőrök ultra-kiváló választéka is megvásárolható lesz.

Fedélzeti szolgáltatások

- Érkezéskor egy üveg pezsgő a lakosztályban.

- Egy üveg bor és egy üveg, a vendégek által választott szeszes ital érkezéskor.

- Hiteles, kulturált és intuitív kiszolgálás a vendéglátás szakértőinek csapatától.

- Kilenc különböző kulináris élmény, beleértve a lakosztályon belüli étkezést is.

- Korlátlan italok, finom borok és prémium szeszes italok, különleges kávék, teák és üdítőitalok bármikor rendelkezésre állnak, beleértve a lakosztályon belüli minibárt*.

- Belépés a gyógyfürdő termálterületére.

- Wellness- és fitneszprogramok a fedélzeten és a célállomásokon.

- Minden fedélzeti borravaló.

- Ingyenes Wi-Fi az egész hajón.

- Transzferszolgáltatás a kikötőből a városközpontba (ahol szükséges/rendelkezésre áll).

Az Ocean Penthouse és Ocean Residence kategóriákra további szolgáltatások vonatkoznak

* A finom borok és szeszes italok kedvelői, illetve azok számára, akik élményt szeretnének szerezni vagy különleges alkalmat ünnepelni, a borok, szeszes italok és likőrök ultra-kiváló választéka felár ellenében szintén rendelkezésre áll.

bottom of page