top of page
Ocean Terrace lakosztályaink elegánsan ötvözik a teret és a fényt

A padlótól a mennyezetig érő ablakok fényben fürdetik a lakosztályokat, a privát napozóteraszok pedig segítenek a vendégeknek igazán ellazulni, és közelebb hozzák őket az óceánhoz, amely az utazásuk során magával ragadja őket.

Ocean Terrace Suites alaprajz

Ocean Terrace lakosztályaink a legnagyobb belépő szintű lakosztályok közé tartoznak az iparágban. Mindegyik padlótól a mennyezetig érő ablakokkal és saját napozóterasszal rendelkezik, így a vendégek közelebb érezhetik magukat az óceánhoz, miközben az magával ragadja őket az utazás során.

Minden lakosztály elegáns társalgóval, saját hűtött minibárral - amelyet a vendégek kívánságai szerint töltenek fel -, eszpresszógéppel, vízforralóval és teáskannával rendelkezik, ingyenes kávé- és teaválasztékkal, valamint tágas gardróbszekrényekkel és ülő hiúsági területtel.

 

A lakosztály teljes területe: A lakosztály területe: 35 m2 (377 sq ft) Lakosztály: 28 m2 (301 sq ft) Fürdőszoba: 35 m2 (377 sq ft): Terasz: 7 nm (75 sq ft) Maximális befogadóképesség: 2 felnőtt és 1 18 év alatti gyermek.

bottom of page